Getuigenissen

Evelien kan heel diepgaand luisteren naar iemands verhaal, ze heeft een zeer groot inlevingsvermogen in situaties en mensen. Ze stelt gerichte vragen waarom je dingen op een bepaalde manier verwoordt en hoe je er mee omgaat.  Ze stelt jouw zienswijze in vraag en inspireert je om zaken door een andere bril te bekijken. Het spiegelen brengt stof tot nadenken en resulteert in om-denken. Durven in vraag stellen van hoe iets tot stand komt of in stand gehouden wordt, bewust of onbewust.  Andere paden en gedachten worden verkend.  Inspirerende sessies waar je naar uitkijkt. Gezonde denkpatronen worden versterkt en aangemoedigd. Ongezonde gedachten worden geanalyseerd en doorprikt.  Actie naar een gebalanceerd bewustzijn in het hier en nu, weg met de belemmerende overtuigingen.

Pieter


Bij Evelien kan ik terecht voor een luisterend oor of een goeie babbel. Altijd zonder vooroordeel, met open blik en in harmonie. Bij Evelien voel ik mij nooit geremd om mezelf te zijn. Inherent voel ik in onze gesprekken steeds de stem van haar ziel spreken. Evelien ademt authenticiteit. In hoe ze in het leven staat, in hoe ze haar contacten met anderen legt… Los van het streven naar perfectie, surfend op de golf van innerlijke energie, zal Evelien haar authenticiteit gebruiken om jou je innerlijke vrede terug te helpen vinden. De garantie op een oprecht gesprek kan ik jou alvast geven!

Maggy


Evelien is de persoon die me hielp bij het terugvinden van een evenwichtig bestaan en het opnieuw onderzoeken van wie ik oorspronkelijk ben. Ik was vermoeid, vond te weinig tijd voor mezelf en voelde de energie vaak uit me stromen zonder dat ik me voldoende bewust was waardoor dat precies kwam op dat moment. Doorheen de sessies stelde ze me verhelderende vragen en vatte ze samen wat ik zei met daarbijhorend haar interpretatie van de situatie.

Evelien is een erg toegankelijk persoon met een lieve uitstraling, zeer begaan, enorm empathisch en waarbij je echt het gevoel hebt dat je alles kwijt kan. De sessies waren voor mij een bron van energie. Ik kwam vaak leeggezogen de spreekruimte binnen en kon vertrekken met een opgelucht gevoel en nieuwe inzichten.

Ze hielp me terug volop voor mezelf te kiezen en te gaan voor wat mij écht gelukkig maakt. Ik denk niet dat ik zonder Evelien zo ver zou staan in mijn parcours dan dat ik nu sta en daar ben ik haar erg dankbaar voor.

Elien


De voorbije jaren zijn voor mij een rollercoaster geweest, waarbij ik niet meer zeker was of mijn wereldbeeld correct was. Gaandeweg heb ik ervaren dat mijn wereldbeeld best ok is, maar er waren nog wel enkele essentiële vragen en onzekerheden. 

De eerste sessie met Evelien was waarschijnlijk ietwat atypisch: ik heb veel verteld, waardoor zij weinig vragen had. Maar doordat zij mijn uitspraken herhaalde en daar duiding bij gaf, hield ze me een spiegel voor en vielen daardoor de puzzelstukjes in elkaar. 

Evelien gebruikt geen vakjargon en kiest zorgvuldig haar woorden, zodat haar boodschap steeds zeer helder is. 

Bedankt Evelien!

Ward


Iets wat ik niet durfde… Maar toch, na veel twijfelen, angst, stress de telefoon genomen en gebeld. Ik kon er onmiddellijk terecht. Ik kon ook voor een latere afspraak gaan, maar ik wist als ik nu niet de stap zette dat ik het nooit zou doen. Dus zei ik: “komaan, je kan het!”. Bij aankomst wist ik niet hoe of wat te verwachten. Ik was enorm gespannen, de angst verteerde mij volledig. Ik wilde in mijn hoofd direct terug weg maar ik ben toch gebleven en tot de dag van vandaag geen spijt van gehad. Evelien is heel rustig, straalt dit over op mezelf waardoor ik me langzaam meer op mijn gemak voelde. Ze neemt echt haar tijd, forceert niks, geeft u de tijd om alles op een rijtje te zetten. Ze stelt de juiste vragen waardoor je begint na te denken en alles zo logisch begint te klinken.

Wat bij sommigen niet lukt of personen waar ik dingen niet aan kwijt kan, kan ik bij Evelien wel. Het loopt zo soepel, de woorden rollen er zo uit. Ze maakt iets in u los waardoor het supermakkelijk lijkt om over te praten. Eenmaal binnen verdwijnt mijn angst en als ik buiten kom heb ik terug meer kracht en energie. Door haar begon ik anders te denken wat niet zo gemakkelijk is. Ze geeft ook veel tips!

Dankzij de juiste medicatie, huisarts en de coaching weet ik dat ik er weer ga staan zoals tevoren. Evelien, je bent een topcoach, dankzij jou ben ik goed op weg met mijn herstel. Dus: voor wie zou twijfelen: durf de stap te zetten!

VDN


Evelien heeft de gave om echt te luisteren, ze straalt een rust uit en voelt je heel goed aan… Mede door haar open kijk op de situatie brengt ze de pijnpunten naar de oppervlakte, maakt ze deze bespreekbaar. Dit alles zonder oordeel.

Zit je even vast in je denken, je doen, je hoofd en raak je er zelf even niet uit dan kan een gesprek bij Evelien je oprecht wat rust geven, kan het je een frisse kijk geven op je situatie, ik raad het zeker aan.

Dankjewel Evelien voor wie je bent en wat je doet.

Saskia